Keukens

Bouwbedrijf Koomen heeft veel ervaring met het bouwen, verbouwen en renoveren van keukens. Een keuken is een van de meest gebruikte kamers in het huis. Het is dus belangrijk dat er goed nagedacht wordt over de indeling en het gebruikersgemak. Bouwbedrijf Koomen kan uw keuken op maat maken zodat er geen passtukken nodig zijn om ruimtes op te vullen. Elke centimeter wordt op deze manier volledig benut. Wij maken keukens in iedere wenselijke stijl, van klassiek tot modern.

Van plan tot uitvoering

Bouwbedrijf Koomen helpt u bij ontwerpen van uw droomkeuken, waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met uw persoonlijke voorkeuren en uw budget. Daarnaast adviseert Bouwbedrijf Koomen graag bij het uitkiezen van inbouwapparatuur zoals vaatwasser, kookplaat, magnetron, oven, stoomoven, koelkast, vriezer, cooker, koffiezetapparaat en afzuigkap.

Foto’s

Bekijk hieronder de foto’s van eerdere keuken projecten die Bouwbedrijf Koomen al heeft afgerond. Wilt u meer informatie over het plaatsen van een nieuwe keuken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer advies of een vrijblijvende offerte.

[portfolio_slideshow id=130 size=medium]