Over het bedrijf

Bouwbedrijf Koomen is een professioneel en goed lopend bouwbedrijf gevestigd in Almere. Naast bouwwerkzaamheden in Almere is het ook mogelijk om ons in te huren voor werk in Muiden, Huizen, Blaricum, Eemnes, Hilversum, Bussum, Amsterdam, Utrecht en omgeving. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Complete nieuwbouw of verbouw

Samen met onze professionele onderaannemers zoals een stukadoor, loodgieter, architect, schilder, tegelzetter en elektricien zorgen wij voor een complete nieuwbouw woning of de verbouw van uw bestaande woning, badkamer, zolder of keuken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk zoals kasten bouwen, complete keukens bouwen en inbouwen. Kijk voor voorbeelden gerust even in ons portfolio.

Goede voorbereiding

Aan uw investering in renovatie en onderhoud van woning, winkel of bedrijfspand gaat behoorlijk wat denkwerk vooraf. U bent dan bij ons op het goede adres. Wij helpen u bij de voorbereiding en uitvoering van elk denkbaar bouwwerk. Ieder project komt bij ons tot een professioneel en bevredigend eindresultaat.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.